Închiriere Podium - Scenă

  • Închiriere Podium – Scenă de dimensiuni reglabile atât pe mărime (6m/4m, 4m/3m, 4m/4m, etc) cât și pe înălțime (20 cm, 40 cm, 60 cm, etc).
  • Scară cu mâna curentă
  • Fustă

Închiriere Podium

        Se folosește în special pentru formațiile sau artiștii care asigura partea de entertainment conferindu-le astfel o mai bună vizibilitate. Prin prezența unui podium (scenă) se delimitează spațiul dedicat artiștilor de ringul de dans.

        La o nuntă sau botez unde numărul de invitați este mare se recomandă asigurarea unui podium (scenă). Pentru un aspect mai frumos al scenei se recomandă și alegerea unui pachet de lumini (schelă lumini, lumini nuntă). Pachetul Schelă lumini împreună cu podiumul va da o notă elegantă și valoare evenimentului tău.

 

Detalii Inchiriere Podium – Scenă

        Este format din plăci de dimensiuni de 2m/1m care se fixează între ele printr-un sistem de prindere. Podiumul (scena) poate avea orice dimensiune multiplu de 2m (ex. 6m/4m, 4m/3m, 2m/8m, etc) și înălțime fixă multiplu de 20 cm – maxim 120 cm (ex. 20cm, 40 cm, 60 cm, etc). Fiecare placă poate susține până la 750 de kg. Se pot realiza și forme de podiumuri atipice în funcție de spațiul disponibil în locație.

        Pentru un aspect plăcut, podiumul poate avea o husă/îmbrăcăminte neagră de jur împrejur și se poate acoperi suprafață acestuia cu un covor. De asemenea, acesta poate fi prevăzut cu scară.

 

Preț și condiții de închiriere podium – scenă

        Prețul pentru închiriere podium este de 10 euro /mp. La acest preț se adaugă transportul și personalul tehnic în funcție de suprafață dorită.

 

Specificații

  • Suprafață: multiplu de 2 (ex. 6m/4m, 4m/3m, 2m/8m, etc)
  • Înălțime: multiplu de 20 cm – maxim 120 cm (ex. 20cm, 40 cm, 60 cm, etc)
  • Greutata admisă: 375 kg /mp
  • Fustă inclusă
  • Scară inclusă

 

tag: inchiriere scena, podium nunta, inchiriere podium, scena nunta, fusta scena, scara scena, podium modular, scena modulara, scena aer liber

Distribuie:

error: Content is protected!