Fum Greu

  • Inchiriere mașină de fum greu profesională – 1500 W
  • Gheață Carbonică (18 kg)

 

 

Efectul de “Fum Greu

        Efectul special ”fum greu” este folosit pentru primul dans al mirilor, transformând ringul de dans într-un loc de poveste. Astfel, se creează acea impresie artistică de “dans pe nori”, momentul de spectacol al celor doi miri, care marchează începutul petrecerii.

        Mașina de fum greu este un aparat profesional care funcționează pe bază de apă și gheață carbonică. În general, fumul greu produs formează o pătură de aburi care se împrăștie la nivelul solului. Fumul se ridică la maxim 30 cm si are o durată de aproximativ 5 minute.

        Pentru un efect și mai spectaculos al acestui moment, recomandam proiectarea luminilor printre norii de aburi printre care dansează mirii. Pachetul de lumini 3 este ideal conceput, deoarece luminile sunt dispuse la înălțime și pot fi proiectate mai bine pe ringul de dans. De asemenea, dansul mirilor poate fi pus în valoare și prin utilizarea vulcanilor sau a artificiilor.

 

Gheață carbonică

        Gheață carbonică pe care o utilizăm la crearea efectului de fum greu este de origine alimentară. Aceasta poate fi folosită și în paharele de șampanie, la momentul întâmpinării invitaților. Astfel, o cutie de gheață carbonică de 18 kg se poate folosi pentru două momente speciale sau pentru un moment și primirea unui număr aproximativ de 100 de invitați.

 

Preț și condiții de închiriere masină de fum greu

        Prețul pentru achiziționarea acestui pachet este de 150 euro. Sunt incluse închirierea mașinii de fum, gheața carbonică – 18 kg, transportul – valabil pentru București – și personalul tehnic specializat. În acest tarif este inclus un singur moment special, pentru al doilea moment se va plăti o taxă de 100 de lei pentru personalul tehnic.

  • Mașină de fum greu profesională – 1500 W
  • Gheață Carbonică alimentară – 18 kg
  • Durata tragere – 5 minute
  • Personal tehnic inclus
  • Transport gratuit în București

 

tags: ring de dans, dansul mirilor, gheață carbonică, nuntă, închiriere mașină de fum greu

Distribuie:

error: Content is protected!