Închiriere Lumini Arhitecturale

Închiriere Lumini arhitecturale pereți și coloane.

  • 10 x LED PAR 64 – 30 W
  • Comanda lumini
  • Conectica

 

 

Închiriere Lumini arhitecturale

Numar bucati lumini arhitecturale: 10. Putere lumini arhitecturale 7x3wati.

Luminile arhitecturale sunt expresia eleganței prin simplitate. Ele pot crea un efect spectaculos inedit fiecărui eveniment important din viața dumneavoastră. În ansamblu, fiecare eveniment este unic și are la bază un concept inedit. Astfel, luminile arhitecturale vin să completeze în mod ideal decorul fiecărui eveniment. Acestea conferă un plus de eleganță locației alese, atât în interior cât și în aer liber. Luminile arhitecturale pot fi adaptate în diverse tonuri de culoare specifice tematicii evenimentului, fiind un aspect esențial și un detaliu care va atrage atenția tuturor invitaților.

De ce să închiriezi lumini arhitecturale la evenimentul tău?

Ambianța locației este un element esențial pentru nunta, botezul, aniversarea sau petrecerea dvs, iar luminile arhitecturale aduc plus valoare decorului ales. Florile, decorațiunile, aranjamentul sălii trebuie alese în tonuri de culoare asortate, luminile arhitecturale venind în completarea stilului și tematicii.

În consecință, fiecare element decorativ poate fi pus în valoare, secretul creării ambianței ideale a evenimentului constând în alegerea tipului de iluminare, a nuanțelor potrivite și a amplasării corespunzătoare a acestora.

Detalii închiriere lumini arhitecturale

Musik Sound poate crea și adapta orice decor de lumini arhitecturale pe care l-ați admirat la un eveniment, l-ați văzut într-o revistă sau pe internet. Putem identifica soluțiile tehnice potrivite pentru evenimentul dvs., în stilul pe care îl doriți și adaptat bugetului de care dispuneți.
Utilizăm LED-uri pentru iluminat aproape exclusiv pentru toate evenimentele în cadrul cărora furnizăm lumini arhitecturale. Acestea sunt opțiuni mai sigure și mai ecologice, fiind lumini care consumă foarte puțină energie și nu degajă căldură.

La momentul în care vă planificați bugetul pentru nuntă, este important să luați în considerare și luminile arhitecturale. Acestea au un rol esențial pe tot parcursul evenimentului, punând în evidență orice element de decor și aducând plus de strălucire fotografiilor și filmării evenimentului dumneavoastră.

Asigurăm servicii de Închiriere Lumini Arhitecturale atât în București, cât și în țară.

Ce contine pachetul

Pachetul de bază conține :
– Sistem de lumini arhitecturale
– 10 spoturi de lumină – LED PAR 56 – 7 x 10W
LED PAR 56 dispune de 7 leduri de 10 W RGBW de mare putere, ce pot fi controlate prin intermediul conexiunii DMX cu comandă externă. Proiectoarele dispun de volante ce permit dirijarea fasciculului de lumină în direcția dorită.
– conectică

La pachetul de bază pot fi adăugate, opțional, aparate tip spoturi de lumină, preț proiector: 10 euro / bucată.
Luminile pot fi setate pe o singură culoare sau există opțiunea de a schimba nuanțele la interval de maxim 10 minute.
În cazul în care doriți că spoturile de lumini arhitecturale să creeze efecte de stroboscop sau să fie schimbate în funcție de momentele nunții, atunci este necesară prezența unui inginer de lumini.
…………………………………………………………………………..
– Comanda de lumini STAIRVILLE DMX-MASTER I
Comanda de lumini ajută la programarea și sincronizarea echipamentelor de lumini pentru obținerea efectelor dorite (schimbări de culoare, flash efect, schimbări de poziție, etc)

tags: inchiriere lumini arhitecturale, decoratiuni lumini ambientale, schela lumini, podium nunta, fum greu, ring de dans, evenimente online, dj nunta bucuresti, pachet sunet lumini

Distribuie:

error: Content is protected!