Despre Noi

Cine suntem?

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor / outdoor si booking de artisti. Misiunea noastra este de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai optime solutii tehnice avand capacitatea de a ne adapta la orice tip de buget, transformand evenimentul dvs. intr-unul de real succes. Cu o experienta de peste 16 ani in domeniul evenimentelor echipa Musik Sound va ofera garantia ca evenimentul dvs. va suna si va arata bine!

Incepand cu anul 2023, ne-am extins activitatea si in domeniul turismului. Astfel, am inaugurat Vila Queen Doftana, in Valea Doftanei, Prahova, cu care avem o colaborare directa.

Câteva detalii


Realizări și experiență
Avem o experianta de peste 6 ani in domeniul evenimentelor Am asigurat echipamente la peste 300 de evenimente. Avem peste 100 de locatii unde am facut sonorizari Am colaborat cu peste 120 de artisti.

Unde am lucrat?
Pana acum am participat la evenimente in principal in Bucuresti si Judetul Ilfov, dar am avut si prezente in Constanta, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Olt, Gorj, Valcea, Arges, Prahova, Buzau, Sibiu, Suceava, Iasi, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Bacau. Putem acoperi la cerere toate judetele tarii.

Cu cine lucrăm?

Cum lucram? Pentru ca dumneavoastra sa ne cunoasteti este nevoie sa vizitati site-ul nostru, pagina de facebook, sa ne vizitati la targurile de nunti, sau pur si simplu o cunostinta de-a dumneavoastra care deja a colaborat cu noi sa va recomande serviciile noastre. Apoi, dupa o discutie preliminara, vom stabili o intalnire in care vom clarifica toate detaliile, va vom prezenta la cerere un portofoliu suplimentar si vom raspunde la toate intrebarile pe care ni le veti pune. Stim ca timpul dumneavoastra este pretios si ne vom intalni acolo unde va este mai usor, dam dovada de o mare flexibilitate. Dupa ce veti lua hotararea de a colabora cu noi, se va incheia un contract de prestari servicii si se va achita la semnare 20% din valoarea totala a contractului. Pe parcursul dintre momentul semnarii contractului si eveniment, vom tine legatura in permanenta si vom incerca sa elaboram o strategie comuna de abordare a evenimentului atat din punct de vedere tehnic cat si artistic. In saptamana premergatoare evenimentului vom stabili de comun acord ultimele detalii.

Ce spun alții despre noi:

Jilăveanu Mirela
Jilăveanu Mirela
@mirelajilaveanu
Read More
Frumusetea, gingasia si eleganta peisajului din poveste se datoreaza si echipei Musik Sound care a facut ca visul nostru sa devina realitate.
Laura Rentea
Laura Rentea
@laurarentea
Read More
Va multumim echipa Musik Sound pentru serviciile voastre carora nu le-am gasit niciun cusur!
Florin Onescu (Primar Lipnita)
Florin Onescu (Primar Lipnita)
@Florinonescuprimar
Read More
Eveniment: concert in aer liber Lipnita “In fiecare an pe 23 mai sarbatorim ziua Comunei Lipnita. De cand am iesit primar am colaborat cu firma Musik Sound si aceasta a fost una de bun augur.
Roxana Toma (HP Romania)
Roxana Toma (HP Romania)
@hpromania
Read More
Eveniment: petrecere privata HP Romania “De 4 ani am inceput colaborarea cu Musik Sound pentru toate evenimentele noastre: conferinte, prezentari, petreceri private....
Andreea Stan
Andreea Stan
@andreeastan
Read More
Musik Sound a facut ca cea mai frumoasa zi din viata noastra sa fie nunta perfecta.
Previous
Next
error: Content is protected!