Pachet Lumini MAXI - Schela Lumini

  • 8 x LED PAR 64- 7 x 3W
  • 4 x Intelligent Lights–Moving Head SPOT HMI 575W
  • 4 x Intelligent Lights–Moving Head WASH LED 108x3W
  • Masina de fum de tip Hazer
  • Poarta Schela cu picioare îmbrăcate în pânză albă iluminate pe interior
  • Comanda lumini PC
  • Luminist

Pachet Lumini MAXI – Schela Lumini

        Acest pachet este destinat evenimentelor (nuntă, botez, majorat, etc) unde se dorește crearea unei atmosfere plăcute pe ringul de dans prin intermediul luminilor disco și punerea în evidență a artiștilor sau a formației care asigura bună dispoziție. Dacă la locație există un podium, schela de lumini se poate monta în față sau în spatele acestuia. Avantajul dispunerii acestor lumini disco pe schelă de lumini este acela atât artiștii cât și persoanele participante la nuntă, botez, majorat, nu vor fi deranjate de jocurile de lumini. Proiecția luminilor se face de la înălțime nu de pe podea.

        Musik Sound va asigura la eveniment prezența unui luminist (inginer de lumini) care prin intermediul unei comenzi controlată de calculator va programa diferite jocuri de lumini în funcție de momentele importante ale nunții. La primirea invitaților luminile vor avea mișcări mai lente urmând odată cu începerea programului de dans jocurile de lumini disco fie mai antrenante.

        Inginerul de lumini va colabora cu DJ-ul sau formația pentru realizarea unor jocuri de lumini pe ritmurile muzicii.

        De asemnea, inginerul de lumini va controla culorile, modele de lumini, viteză, intensitatea și luminozitatea luminilor, creând astfel la o bună dispoziție pe ringul de dans pentru invitații participanți la petrecere.

 

…………………………………………………………………………..

 Pachetul Schela Lumini contine :

– Sistem de lumini disco

…………………………………………………………………………..

– 8 spoturi de lumini  LED PAR 64 – 7 x 3w RGBW

        LED PAR 64 – 7 x 3w RGBW dispune de 7 leduri RGBW de 3W ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comandă externă.

 

…………………………………………………………………………..

– 2 x Intelligent Lights – Moving Head SPOT HMI 575 W (capete rotative)

        Sunt lumini inteligente de mare intensitate luminoasă (575 HMI) ce pot produce efecte de lumina complicate și foarte diverse ce pot fi programate cu comandă de lumini. și efecte putem enumeră: schimbări de culoare și de poziție, proiectarea anumitor forme și rotirea lor, efect de flash, etc.

…………………………………………………………………………..

– 4 x Intelligent Lights – Moving Head WASH LED 108 x 3W RGBW (capete rotative)

        Sunt lumini inteligente de mare intensitate luminoasă  ce pot produce efecte de lumina complicate și foarte diverse ce pot fi programate cu comandă de lumini. și efecte putem enumeră: schimbări de culoare și de poziție, efect de flash, etc. Diferența față de modelul spot este fascicolul de lumina produs este dispersat pe o suprafață mai mare, obținânduse astfel o lumina ambientală plăcută.

…………………………………………………………………………..

Laptop cu soft de programare a luminilor

        Toate luminile de la Musik Sound au incluse funcția DMX, funcție ce permite controlul total al acestora cu un controler sau comandă externă. Softul de lumini are rolul de a facilita controlul luminilor și de a sincroniza efectele de culoare și lumina cu momentele importante ale evenimentului.

…………………………………………………………………………..

Schelă lumini nuntă 6m x 5m

        Este o poartă din structura metalică, de rezistență mare, pe care se pun dispozitivele de lumini. Dimensiunile între care se poate realiza poartă sunt : între 2m – 8m lungime și 1.5m – 5m înălțime. Dispunerea luminilor la înălțime conferă acestor dispozitive o mai bună răspândirea a luminii pe suprafață locației evenimentului.

Schela este alcătuită din :
– 2 Picioare extensibile – WORK LW 155 R – ce se pot înalta până la 5m. Încărcătură maximă pe care o pot suportă este de 150 de kg pe fiecare picior.
Grilă din aluminiu – ce se fixează pe cele 2 picioare și pe care se fixează dispozitivele de lumini. Lungimea maximă este de 8m.

 

…………………………………………………………………………..

Mașină de fum de tip Hazer

        Mașina de fum de tip Hazer este o mașină de efecte similară cu mașină de ceață și este concepută pentru a produce nori de fum suspendați in aer. Mașină funcționează cu un lichid special ce miroase plăcut.

 

tags: decoratiuni lumini ambientale, lumini arhitecturale nunta, podium nunta, fum greu, ring de dans, artificii nunta, dj nunta bucuresti, pachet sunet lumini, scena aer liber

Distribuie:

error: Content is protected!