Servicii
Oferite

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor / outdoor si booking de artisti. Misiunea noastra este de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai optime solutii tehnice avand capacitatea de a ne adapta la orice tip de buget, transformand evenimentul dvs. intr-unul de real succes.

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul evenimentelor echipa Musik Sound va ofera garantia ca evenimentul dvs. va suna si va arata bine!

Evenimente Online

Într-o perioadă în permanentă schimbare, în contextul pandemiei COVID19, evenimentele online joacă un rol important în strategia de comunicare a tuturor companiilor, fiind cea mai sigură, rapidă și eficientă modalitate de transmitere a informațiilor și de interacțiune cu clienții, partenerii, colaboratorii, presa, angajații. În contextul actual, evenimentele online reprezintă soluția optimă pentru a rămâne conectați, la nivel național și internațional.

Evenimente Corporate

Musik Sound vine in intampinarea clientilor sai cu pachete avantajoase de echipamente, pune la dispozitie solutii tehnice profesionale si ofera consiliere pentru alegerea celor mai optime solutii logistice in vederea desfasurarii impecabile a evenimentului dvs. ! La orice pachet ales beneficiati de asistenta tehnica pe tot parcursul evenimentului.

 

Nunți, Botezuri și Aniversări

Echipa Musik Sound poate asigura echipamente de sonorizare, lumini, scenotehnica, efecte speciale si video pentru evenimente de tip nunti si botezuri. Suntem recunoscuti pentru calitatea serviciilor in industria organizarilor de evenimente si de aceea clientii nostri ne recomanda cu caldura.

 

 

Evenimente în Aer Liber

Musik Sound inchiriaza scene pentru concerte si spectacole in aer liber atat in Bucuresti cat si in tara. Dispunem de mai multe formate de scene acoperite si complete (scena, sunet, lumini, ecrane LED) dand astfel posibilitatea clientilor sa isi aleaga tipul de scena in functie de marimea evenimentului. De asemenea, pentru fiecare scena acoperita va punem la dispozitie solutii tehnice profesionale si va putem oferi consiliere pentru alegerea celor mai optime solutii logistice in vederea desfasurarii impecabile a evenimentului dvs. !

Închirieri Echipamente

In organziarea oricarui tip de eveniment Musik Sound va poate pune la dispozitie spre inchiriere atat echipamente audio, video, lumini inteligente cat si echipamente de scenotehnica.