Servicii
Oferite

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor / outdoor si booking de artisti. Misiunea noastra este de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai optime solutii tehnice avand capacitatea de a ne adapta la orice tip de buget, transformand evenimentul dvs. intr-unul de real succes.

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul evenimentelor echipa Musik Sound va ofera garantia ca evenimentul dvs. va suna si va arata bine!

evenimente online Musik Sound

Evenimente Online LIVE

        Evenimentele online joacă un rol important în strategia de comunicare a tuturor companiilor. Ele sunt cea mai sigură, rapidă și eficientă modalitate de transmitere a informațiilor și de interacțiune cu clienții, partenerii, colaboratorii, presa, angajații.
        Noi, echipa Musik Sound, organizăm și implementăm evenimente online, la distanță sau remote, în studio și hibrid și asigurăm live streaming profesional, pentru succesul evenimentului dvs.!
evenimente corporate Musik Sound

Evenimente Corporate

        Musik Sound vine în întâmpinarea clienților săi cu pachete avantajoase de închiriere echipamente profesionale. Punem la dispoziție soluții tehnice profesionale și oferim consiliere pentru alegerea celor mai optime soluții logistice în vederea desfășurării impecabile a evenimentului dvs. !
        La orice pachet ales beneficiați de asistență tehnică pe tot parcursul evenimentului.

 

nunti botezuri aniversari Musik Sound

Nunți, Botezuri și Aniversări

        Echipa Musik Sound poate asigura echipamente de sonorizare, lumini, scenotehnică, efecte speciale și video pentru evenimente de tip nunți și botezuri.
        Suntem recunoscuți pentru calitatea serviciilor în industria organizarilor de evenimente și de aceea clienții noștri ne recomandă cu căldură.
scena aer liber Musik Sound

Evenimente în Aer Liber

        Musik Sound închiriază scene pentru concerte și spectacole în aer liber atât în București cât și în țară. Dispunem de mai multe formate de scene acoperite și complete (scenă, sunet, lumini, ecrane LED). Astfel, dăm astfel posibilitatea clienților își aleagă tipul de scenă în funcție de mărimea evenimentului.
        De asemenea, pentru fiecare scenă acoperită va punem la dispoziție soluții tehnice profesionale. Vă putem oferii consiliere pentru alegerea celor mai optime soluții logistice în vederea desfășurării impecabile a evenimentului dvs. !
inchiriere-echipamente Musik Sound

Închirieri Echipamente

        Musik Sound închiriază echipamente audio, video, lumini inteligente cât și echipamente de scenotehnică.

 

 

 

error: Content is protected!