Lumini Personalizate

  • 1 x Lumini inteligente de tip Moving Head HMI 575 W
  • 1 x Gobo
  • 1 x Comanda lumini

Lumini personalizate Gobo

        Musik Sound produce si inchiriaza lumini personalizate de tip Gobo.

        Gobo-ul este un dispozitiv din metal ce se instalează în interiorul echipamentelor care proiectează un fascicol luminos cu o anumită formă sau culoare. În principiu este asemănător funcție unui diapozitiv. În funcție de posibilitățile acestor aparate fascicolul este deplasat, i se poate schimba forma, culoarea, poate fi rotit. Putem personaliza aceste gobo-uri putând astfel proiecta în interiorul locației (pereți, tavan) logo-ul firmei, a produsului sau evenimentului dvs.

        Luminile personalizate de tip Gobo sunt de 2 tipuri: de metal sau de sticla. Diferenta intre gobo-ul de metal si cel de sticla consta in faptul ca pe sticla se pot inscriptiona mai multe modele grafice.

        Pachetul Lumini Personalizate conține :

– 1 Gobo sau dispozitiv personalizat după un model ales de client.

…………………………………………………………………………………….

– 1 x Intelligent Lights – Moving Head SPOT HMI 575 W (capete rotative)
        Sunt lumini inteligente de mare intensitate luminoasă (575 HMI) ce pot produce efecte de lumina complicate și foarte diverse ce pot fi programate cu comandă de lumini. Prin intermediul acestor dispozitive se vor proiecta luminile personalizate pe pereții locației, tavan, etc. Acestea se pot amplasa pe un suport sau pe o schela de lumini.

 

…………………………………………………………………………………….

– 1 x Comanda de lumini STAIRVILLE DMX-MASTER I
        Comandă de lumini ajută la programarea și sincronizarea echipamentelor de lumini pentru obținerea efectelor dorite (schimbări de culoare, flash efect, schimbări de poziție, etc).

        Pentru Gobo-ul de sticla se percepe un cost suplimentar de 25 de euro.

 

tag: lumini personalizate, lumini personalizate nunti, lumini personalizate Gobo, inchiriere lumini personalizate, gobo nunta

Distribuie:

error: Content is protected!