Închiriere Ecran LED

        Asiguram servicii de Închiriere Ecran LED pentru evenimente private și corporate, nunți, botez, aniversări, concerte, târguri, la preț avantajos.

        Putem închiria ecrane LED indoor și outdoor atât în București cât și în țară.

        Ecranele LED sunt modulare, astfel putem sa asiguram orice dimensiune.

 

Închiriere Ecran LED

        Dimensiune inchiriere ecran led: in functie de specificatiile clientului.

        Ecranul LED este recomandat pentru orice tip eveniment și poate fi folosit atât în interior, cât și în aer liber. De asemenea, ecranul LED este cel mai modern și de impact mijloc de afișare a fotografiilor, videoclipurilor, prezentărilor, precum și a transmisiilor LIVE. Rezoluția de calitate, gradul ridicat de luminozitate si de intensitate a culorilor pun în evidență orice material foto sau video pe care doriți să îl afișați pentru participanții la orice tip de eveniment.

 

Tipuri de ecrane LED disponibile

        Asigurăm servicii de închiriere ecran LED pentru orice tip de ecran. Ecranele LED disponibile pentru închiriere sunt modulare și pot fi configurate la dimensiunea dorită, în funcție de spațiul unde va fi amplasat și de bugetul disponibil.

        De asemenea, avem posibilitatea de a monta ecranul led sub formă de fâșii – benzi. Acest tip de montaj se pretează atunci când rulăm imagini și animații grafice.

        Asigurăm servicii de închiriere Ecran LED atât indoor cât și outdoor. Amplasarea ecranului LED poate fi realizată pe o structură din grilă metalică sau ca bază, direct pe podea. În plus, montarea acestuia poate fi făcută în orice locație: săli de spectacole, corturi, săli de sport, restaurante, săli de evenimente de tip ballroom sau în orice alt loc de interes public.

 

De ce închiriezi un ecran led

        Serviciile de închiriere Ecran LED reprezintă soluția optimă de promovare și de prezentare. Ecranul LED ofera posibilitatea de a reda imagini, filme, prezentări, spoturi publicitare, transmisiuni LIVE. Imaginile video genereaza un impact emoțional și vizual ridicat în rândul participanților la evenimente. Pe ecranul LED, prin imagini statice sau în mișcare, este transmis cel mai bine mesajul pe care doriți să îl comunicați.

 

La ce fel de evenimente se închiriază ecranele LED

Ecranul LED se închiriază frecvent pentru următoarele tipuri de evenimente:

 

        Musik Sound furnizează servicii integrate pentru închiriere ecran led la evenimente, la un raport optim calitate-preț. Astfel, se asigură montaj/demontaj, tehnicieni, operatori video, precum și echipamente auxiliare (camere si mixere video, structuri de schelă).

Servicii conexe:
Transmisie LIVE
Cameră + Operator
Kit 2-4 camere FullHD
Live Streaming Facebook, Youtube, Zoom

tags: ecrane cu leduri, închiriere ecrane led, ecran led nuntă, ecran led fotball, ecran led biserică

Distribuie:

error: Content is protected!