Botez Marshall Garden

Botez Marshall Garden

        Musik Sound a asigurat la Hotel Marshall Garden, scena, sonorizarea, luminile, ecranul si benzile din LED, precum si designul ambiental pentru botezul fetitei campioanei olimpice la gimnastica, Monica Rosu. Evenimentul a avut loc in Sala Panoramic a Hotelului Marshall Garden 5* din Bucuresti.

        Scena de dimensiune 6m/4m a fost incadrata la baza si pe laterale de fasii LED cu diverse animatii colorate, iar pe fundal a fost montat un ecran de 3m/2m pe care au fost proiectate fotografii ale fetitei.

        Interpretarea artistica pe parcursul evenimentului a fost asigurata de Trupa Zero, iar pe ecran si fasiile LED ce incadrau scena au fost rulate efecte video specifice fiecarui stil muzical. Pe grila de sustinere a scenei au fost amplasate ecranul si fasiile din LED, precum si luminile inteligente de tip Moving Head, Pari Led si Perdea de Leduri.

        Sistemul de sunet de tip Line Array a fost adaptat si calibrat pentru sala evenimentului, fiind montat pe aceeasi grila de sustinere a scenei.

        In plus, Musik Sound a asigurat planificarea si organizarea intregului eveniment, prin implicarea directa in stabilirea tuturor detaliilor, aici fiind incluse recomandarile privind alegerea locatiei adecvate, a meniului, a decorului intregii sali, a aranjamentelor florale si marturiilor oferite invitatilor, a serviciilor de candy bar si a ursitoarelor, a serviciilor foto & video, DJ, Trupa Zero.

        Pentru un plus de eleganta si un decor ambiental specific tematicii evenimentului, pe geamurile laterale ale salii au fost amplasate si proiectate lumini arhitecturale in culori sincronizate in mod ideal.

        Atat invitatii, cat si parintii micutei Alia Maria s-au bucurat de un eveniment reusit, iar echipa Musik Sound a fost onorata sa organizeze acest botez de poveste.

 

tags: scena botez, botez marshall garden, sala panoramic marshall garden, ecran led botez, trupa cover botez, lumini botez, lumini arhitecturale botez, dj botez, aranjament botez, lumini arhitecturale botez

Te-ar mai putea
interesa și:

Vezi Ofertele

error: Content is protected!