Pachet DJ MEDIU

Petreceri până în 200 de persoane

Sistem sunet 3100 Watti
– 2 Boxe RCF 725-A – 750 W
– 2 Bași RCF 4PRO8001- – 800 W
DJ (peste 10.000 de melodii, foarte bun MC)
– 2 Playere Pioneer CDJ 1000 MK3
– Mixer Eclaire
– Mixer Yamaha MG 166 CX – 16 canale
– 2 Microfoane wireless SHURE PG24E/PG58 T10

Pachet DJ MEDIU

Pachetul DJ Mediu este destinat evenimentelor desfășurate în săli de capacitate medie unde numărul maxim de persoane nu depășește 200.

…………………………………………………………………………..

Pachetul DJ Nunta Mediu contine :

DJ_Nunta_Mediu_rcf-725-a

– Sistem de sunet de 1500 de watti RCF

În ultimii zece ani, RCF a devenit un lider de piata în domeniul productiei de boxe active profesionale, începând cu seria originala ART si continuând cu multe alte produse de marca. Seria ART reprezinta o solutie audio de mare definitie, prin încorporarea celor mai noi tehnologii din domeniul difuzoarelor si a unei noi generatii de amplificatoare digitale din clasa D, fiind alegerea ideala pentru sisteme portabile. Calitatea excelenta a sunetului va face ca evenimentul dvs. sa sune bine si invitatii sa plece de la eveniment cu o stare buna.

– 2 Boxe RCF ART 725-A – Active speaker system 15″+ 2″, 750W

– 2 stative

…………………………………………………………………………..

– 2 Basi RCF 4PRO8001-AS – 2 x 18″ Bass reflex Active Sub, 800 W
DJ_Nunta_Mediu_rcf_8001-AS

Cabinetul este construit din stratificat de mesteacăn baltic și finisat cu o vopsea texturată, foarte rezistență, pe baza de poliuretan, de culoare neagră. Este prevăzută cu două mânere încastrate, flanșă pentru stativ de 35 mm și cu 3 puncte de fixare M10 pentru montaj atârnat sau cu brațe metalice. Grilă frontală este acoperită cu pulbere epoxi.Intrarea de semnal este prevăzută cu conectori combo XLR/Jack mono/stereo și ieșire XLR high pass. Este de asemenea echipat cu master-volum, comutator de faza și selector pentru frecventele crossover. Secțiunea de procesor include egalizare activă de sistem, limitator și funcții de protecție. Sistemul este monitorizat vizual de 4 led-uri.
Noul difuzor de mare putere de 18” este rezultatul perfecționării tehnologice și experienței RCF adunate în decursul ultimilor ani în domeniul proiectării și fabricării subwoofer-elor compacte. Este prevăzut cu bobină de 4”, model de bobinaj interior/exterior, dezvoltat în vederea reducerii compresiei și a prelungirii duratei de funcționare a produsului. Difuzorul de frecvente joase este alimentat de un amplificator din clasa H.

…………………………………………………………………………..

– DJ

– DJ – îi de la Musik Sound au un portofoliu materializat în ani de experiență în domeniul petrecerilor private iar acest lucru face evenimentul devină special și rămână de neuitat atât pentru dvs cât și pentru invitați.
– Mixajul se face pe consola profesionistă de DJ și NU pe calculator, melodiile intrând din una în altă pe beat făcând astfel tranziția dintre piese se facă cursiv și NU sincopat.
Catalog ce cuprinde un număr de peste 10.000 de melodi de diverse stiluri muzicale începând cu anii 70 până în prezeni.
– DJ-ul va face playlistul în funcție de preferințele dvs. și împreună puteți alege anumite melodii pe care le poate insera în program.
– DJ-îi de la Musik Sound au plătite toate taxele pentru drepturile de autor la UCMR-ADA, CREDIDAM și UPFR

…………………………………………………………………………..

Consola DJ

– 2 Playere Pioneer CDJ 1000 MK3DJ_Nunta_Mediu_cdj_1000_mk3
– Playerele CDJ 1000 MK3 de la Pioneer se caracterizează printr-o excelență calitate a sunetului. Au încorporată funcția anti shock iar acest lucru face posibilă citirea în avans a CD-ului, eliminând astfel ceea ce noi spunem” sare discul

– Mixer consola DJ
– Mixerul de consola DJ asigura mixarea celor 2 playere.

…………………………………………………………………………..

Mixer

– Mixer Yamaha MG 166 CXDJ_Nunta_Mediu_mg_166_cx
– Mixer profesional cu 16 canale de mare fidelitate și procesor de efecte SPX ce asigura mixarea între consola de DJ și microfoanele mobile.

 

…………………………………………………………………………..

Microfoane wireless

– 2 Microfoane wireless Shure PG24/PG58 T10DJ_Nunta_Mediu_166_cx_shure_pg24
– Microfon Shure PG 58 de mare fidelitate destinat aplicațiilor vocale.
– Receiver Shure PG 24 de mare fidelitate destinat aplicațiilor vocale.

 

tag: sonorizare dj nunta, sonorizare nunta bucuresti, sonorizare nunta pret, dj nunta sonorizare bucuresti, sonorizare dj, dj nunta mediu

Distribuie:

error: Content is protected!