Pachet DJ MAXI

Petreceri pana in 500 de persoane – Live Band

Sistem sunet 5100 Watti
– 2 Boxe RCF 4PRO 6001-A–950W
– 4 Basi RCF 4PRO8001-AS–800W
DJ (peste 10.000 de melodii, foarte bun MC)
– 2 Playere Pioneer CDJ 1000 MK3
– Mixer Eclaire
– Mixer Yamaha MG 166 CX – 16 canale
– 2 Microfoane wireless SHURE PG24E/PG58 T10

Pachet DJ MAXI

Pachetul DJ Maxi este destinat evenimentelor desfășurate în săli de capacitate mare unde numărul persoanelor depășește 200, precum și în evenimentele ce necesită sonorizări live (band).

…………………………………………………………………………..

Pachetul DJ Maxi conține :

– Sistem de sunet de 5100 de watti RCF

În ultimii zece ani, RCF a devenit un lider de piață în domeniul producției de boxe active profesionale, începând cu seria originală ART și continuând cu multe alte produse de marca. Seria ART reprezintă o soluție audio de mare definiție, prin încorporarea celor mai noi tehnologii din domeniul difuzoarelor și a unei noi generații de amplificatoare digitale din clasa D, fiind alegerea ideală pentru sisteme portabile. Calitatea excelență a sunetului va face evenimentul dvs. sune bine și invitații plece fără dureri de cap din cauza muzicii.

 

– 2 Boxe RCF 4PRO 6001 AS – Three-way Active speaker system 2×12″ + 8″ + 2″, 950W

DJ_nunta_maxi_rcf_4pro60014PRO 6001-A este o boxa activă de mare putere, care reprezintă o soluție optimă pentru sunetul live, playback și sunet instalat. Linearitatea și acuratețea extremă în reproducerea sunetului fac 4PRO 6001-A reprezinte prima alegere în clasa ei. Ideal pentru , Side Fills, cluburi de noapte și evenimente organizate de corporații.
RCF 4PRO 6001-A este echipată cu un amplificator extrem de masiv de 950 Watt, procesor de sunet electronic, și difuzoare RCF de mare putere. Noul woofer de 12” reprezintă rezultatul celor mai recente cercetări ale firmei RCF în domeniul realizării boxelor pe trei cai.
Difuzorul de medii de 8” este o concepție unică RCF, special conceput pentru 4PRO 6001-A. Driver-ul de compresie este prevăzut cu membrană de titaniu de 1.75” și magnet cu neodimiu. Difuzorul de frecvente joase este alimentat de un amplificator din clasa H, iar difuzorul de medii și driver-ul sunt alimentate separat de amplificatoare din clasa AB.
Intrarea de semnal (cu conector XLR și jack) este comutabila de la nivel de linie la cel de microfon. Este prevăzut de asemenea cu potențiometru master volum și XLR pentru ieșire de semnal. Partea de procesare a sunetului cuprinde un crossover activ, egalizare, alinierea fazei pentru difuzoare, limitator și funcții de protecție. Sistemul este monitorizat prin intermediul a 4 LED-uri.
Cabinetul este construit din stratificat de mesteacăn baltic și finisat cu o vopsea texturata, foarte rezistență, pe baza de poliuretan, de culoare neagră. Grilă frontală este acoperită cu pulbere epoxi.

…………………………………………………………………………..

– 2 Basi RCF 4PRO8001-AS – 2 x 18″ Bass reflex Active Sub, 800 W
DJ_Nunta_Mediu_rcf_8001-AS

Cabinetul este construit din stratificat de mesteacăn baltic și finisat cu o vopsea texturată, foarte rezistență, pe baza de poliuretan, de culoare neagră. Este prevăzută cu două mânere încastrate, flanșă pentru stativ de 35 mm și cu 3 puncte de fixare M10 pentru montaj atârnat sau cu brațe metalice. Grilă frontală este acoperită cu pulbere epoxi.Intrarea de semnal este prevăzută cu conectori combo XLR/Jack mono/stereo și ieșire XLR high pass. Este de asemenea echipat cu master-volum, comutator de faza și selector pentru frecventele crossover. Secțiunea de procesor include egalizare activă de sistem, limitator și funcții de protecție. Sistemul este monitorizat vizual de 4 led-uri.
Noul difuzor de mare putere de 18” este rezultatul perfecționării tehnologice și experienței RCF adunate în decursul ultimilor ani în domeniul proiectării și fabricării subwoofer-elor compacte. Este prevăzut cu bobină de 4”, model de bobinaj interior/exterior, dezvoltat în vederea reducerii compresiei și a prelungirii duratei de funcționare a produsului. Difuzorul de frecvente joase este alimentat de un amplificator din clasa H.

…………………………………………………………………………..

– DJ

– DJ – îi de la Musik Sound au un portofoliu materializat în ani de experiență în domeniul petrecerilor private iar acest lucru face evenimentul devină special și rămână de neuitat atât pentru dvs cât și pentru invitați.
– Mixajul se face pe consola profesionistă de DJ și NU pe calculator, melodiile intrând din una în altă pe beat făcând astfel tranziția dintre piese se facă cursiv și NU sincopat.
Catalog ce cuprinde un număr de peste 10.000 de melodi de diverse stiluri muzicale începând cu anii 70 până în prezeni.
– DJ-ul va face playlistul în funcție de preferințele dvs. și împreună puteți alege anumite melodii pe care le poate insera în program.
– DJ-îi de la Musik Sound au plătite toate taxele pentru drepturile de autor la UCMR-ADA, CREDIDAM și UPFR

…………………………………………………………………………..

Consola DJ

– 2 Playere Pioneer CDJ 1000 MK3DJ_Nunta_Mediu_cdj_1000_mk3
– Playerele CDJ 1000 MK3 de la Pioneer se caracterizează printr-o excelență calitate a sunetului. Au încorporată funcția anti shock iar acest lucru face posibilă citirea în avans a CD-ului, eliminând astfel ceea ce noi spunem” sare discul

– Mixer consola DJ
– Mixerul de consola DJ asigura mixarea celor 2 playere.

…………………………………………………………………………..

Mixer

– Mixer Yamaha MG 166 CXDJ_Nunta_Mediu_mg_166_cx
– Mixer profesional cu 16 canale de mare fidelitate și procesor de efecte SPX ce asigura mixarea între consola de DJ și microfoanele mobile.

 

…………………………………………………………………………..

Microfoane wireless

– 2 Microfoane wireless Shure PG24/PG58 T10DJ_Nunta_Mediu_166_cx_shure_pg24
– Microfon Shure PG 58 de mare fidelitate destinat aplicațiilor vocale.
– Receiver Shure PG 24 de mare fidelitate destinat aplicațiilor vocale.

 

tag: sonorizare dj nunta, sonorizare nunta bucuresti, sonorizare nunta pret, dj nunta sonorizare bucuresti, sonorizare dj, dj nunta mediu

Distribuie:

error: Content is protected!