Închiriere Lumini Ambientale

Închiriere Lumini ambientale tavan

  • 4 x Schela verticala 2 metri / Stative lumini
  • 4x Lumini inteligente de tip Moving Head Wash LED 108x3W
  • 4 x LED PAR 56 – 7 x 10W
  • Comanda lumini
  • Conectica
  • Luminist

Închiriere Lumini ambientale

        Luminile ambientale conferă un aspect elegant fiecărui eveniment. Acestea se pot amplasa pe un stativ sau pe o schelă îmbrăcată în pânză albă, iluminată din interior.

         Aceste lumini sunt proiectate pe tavan unde pot fi create efecte speciale, în diverse tonuri de culoare. Astfel, luminile ambientale pot fi setate fie la o culoare statică, fie pot fi schimbate în diverse nuanțe, mai intense sau mai estompate.

 

Efecte speciale ce pot fi create prin luminile ambientale

        Tonurile de culoare sunt efectele cele mai solicitate și presupun setarea unei nuanțe statice mai intense la începutul evenimentului, iar ulterior estomparea luminilor la momentul dansului.

        Fasciculele de lumină presupun orientarea acestora pe anumite obiecte din sală, pentru a oferi un plus de luminozitate locației. Culorile pot fi schimbate rapid, în funcție de preferințe sau în ritmul muzicii.

        Impactul luminilor și culorilor oferă plus valoare și eleganță evenimentului, acestea fiind concentrate pe detalii.

 

De ce să închiriezi lumini ambientale la evenimentul tău?

        Ambianța locației este un element esențial pentru nunta, botezul, aniversarea sau petrecerea dvs, iar luminile ambientale aduc plus valoare decorului ales.

        Florile, decorațiunile, aranjamentul sălii trebuie alese în tonuri de culoare asortate, luminile ambientale venind în completarea stilului și tematicii.

        În consecință, fiecare element decorativ poate fi pus în valoare, secretul creării ambianței ideale a evenimentului constând în alegerea tipului de iluminare, a nuanțelor potrivite și a amplasării corespunzătoare a acestora.

 

Detalii închiriere lumini ambientale

        Pachetul de închiriere lumini ambientale este destinat evenimentelor mari, unde se dorește crearea unei ambianțe unice. Se poate crea orice decor de lumini ambientale, proiectându-le pe tavanul locației.

        Putem identifica soluțiile tehnice potrivite pentru evenimentul dvs., în stilul pe care îl doriți și adaptat bugetului de care dispuneți.

        Pachetul de închiriere lumini ambientale poate fi achiziționat și împreună cu pachetul de lumini arhitecturale, de obicei el venind în completarea acestuia. Se pot obține astfel efecte speciale inedite, în multiple nuanțe de culoare.

        La momentul în care vă planificați bugetul pentru nuntă, botez sau aniversare este important să luați în considerare și luminile ambientale. Acestea au un rol esențial pe tot parcursul evenimentului, oferind o aură elegantă locației și aducând plus de strălucire și culoare fotografiilor și filmării evenimentului dumneavoastră.

        Musik Sound poate asigura servicii de închiriere lumini abientale atât în București cât și în țară.

 

Ce contine pachetul

        Aceste lumini se vor amplasa astfel încât să fie iluminat tavanul locației.

Acest pachet conține :
– Sistem de 4 schele verticale / stative lumini
Schele pot fi acoperite sau descoperite, fiecare schelă fiind folosită pentru așezarea unei lumini inteligente de tip Moving Head. Acestea se pun de obicei în colțurile locației. Pot fi iluminate în interior cu diferite culori, putând fi astfel ușor integrate în decor.

– 4 x Lumini inteligente – Moving Head Wash LED 108 x 3 W (capete rotative)
Sunt lumini inteligente de mare intensitate luminoasă ce pot produce efecte de lumina complicate și foarte diverse ce pot fi programate cu comandă de lumini. Că și efecte putem enumeră: schimbări de culoare și de poziție, efect de flash, etc.

– 4 x  Spoturi de lumina – LED PAR 56 – 7 x 10W
LED PAR 56 dispune de 7 de leduri de 10 W RGBW de mare putere ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comandă externă. Proiectoarele se vor așeza în interiorul schelei sau stativului de lumina iluminand astfel interiorul lor.

– Laptop cu soft de programare pentru lumini ambientale
Toate luminile de la Musik Sound au incluse funcția DMX, funcție ce permite controlul total al acestora cu un controler sau comandă externă. Softul de lumini are rolul de a facilita controlul luminilor și de a sincroniza efectele de culoare și lumina cu momentele importante ale evenimentului.

– Luminist pe toată perioada evenimentului. Acesta are rolul de a controla capetele rotative prin intermediul soft-ului și de a schimbă sau comandă culoarea luminilor în funcție de momentele nunții (exemplu la intrarea tortului luminile se pot stinge sau se pot programa să facă efecte de flash, stroboscop, etc).

 

Distribuie:

error: Content is protected!