Nunta Domeniul cu Ciresi

Nunta Domeniul cu Ciresi

        Musik Sound a asigurat scena, sonorizarea, luminile si designul zonei de entertainment pentru nunta ce a avut loc la Domeniul cu Ciresi.

        Pe scena de dimensiune 6m/4m a cantat Trupa Zero. In fata si in spatele scenei au fost amplasate 2 porti de grila. Grila de lumini din fata scenei a fost de 8m iar grila din spatele scenei de 6m.

        Pe grila din spatele scenei s-a amplasat Ecranul LED sub forma de fasii. De asemenea, pe aceeasi grila s-au amplasat lumini inteligente de tip Moving Head, Pari Led si Perdea de Leduri.

        Lateralele grilei din fata scenei au fost acoperite cu fasii de ecran led, pentru a oferi un aspect elegant si atractiv. Sistemul de sunet de tip Line Array a fost montat pe aceeasi grila, fiind adaptat si calibrat pentru spatiul salii.

         Luminile pentru artisti si ringul de dans s-au montat pe schela din fata scenei. Luminile au fost sincronizate cu muzica pe tot parcursul nuntii. Programele de lumini pentru sala si ringul de dans au fost setate de catre inginerul de lumini Musik Sound. Salonul de evenimente de la Domeniul cu Ciresi are podeaua din marmura ceea ce face ca reflexiile luminilor sa ofere o atmosfera de vis.

        Ecranul LED a fost montat sub forma de fasii – 4 bucati in spatele scenei si 2 bucati in fata scenei. O banda de ecran LED a fost amplasata la baza scenei, pentru a crea un efect spectaculos. Efectele Video care au rulat pe Ecranul LED au fost adaptate fiecarui stil muzical de catre personalul tehnic specializat.

        A fost o nunta de vis si ne bucuram ca am luat parte la acest eveniment.

 

tags: nunta domeniul cu ciresi, nunta trupa zero, ecran led la nunta

 

Te-ar mai putea
interesa și:

Vezi Ofertele

error: Content is protected!