Eveniment Online la Distanță – Fit For Future

Musik Sound asigura implementarea tehnică a proiectului Fit For Future by Music & Cycling, cea mai mare platforma de conținut premium wellness – wellbeing, accesibilă for free. Cu ajutorul programului FIT FOR FUTURE. CARE IS FOR FREE, starea de bine e doar la un click distanță. Comunitatea aduce în față adevărați profesioniști, foști sau actuali sportivi de performanță, modele în stare motiveze.

Instructorii accesează platforma Fit For Future prin Video Call, asigurând astfel calitatea optimă a transmisiei, imagine și sunet, precum și un background personalizat pentru organizator. Participanții se conectează prin Zoom, accesând același link de fiecare dată, simplu și rapid.

Sesiunile sportive zilnice sunt transmise parțial pe pagină de Facebook Music & Cycling și integral pe platforma ZOOM.

Echipa Musik Sound asigura interacțiunea în timp real a instructorului cu participanții în ZOOM, aducându-i în prim plan, rând pe rând, pe toți cei care s-au conectat și și-au deschis camerele video, pentru a fi corectați de instructor.

Într-o perioada tulbure, împovărată de incertitudini, comunitatea FIT FOR FUTURE. CARE IS FOR FREE este acel partener empatic din spațiul virtual, echilibrat, sigur pe cunoștințele sale, care își asumă responsabilitatea stării de bine a membrilor săi.

 

tags: eveniment online, eveniment remote, eveniment la distanta, eveniment zoom, fitness

error: Content is protected!